Zoek
Zoeken
Sluiten

Ennstal fietspad R7

 • Tocht van meerdere dagen
 • Verblijfsmogelijkheid

 Interactief hoogteprofiel

GPS gegevens downloaden
PDF aanmaken

NL: Tour-Details

Wegnummer: R7
Startplaats: 8934 Altenmarkt bei Sankt Gallen
Bestemming: 4400 Steyr

Tijdsduur: 6h 39m
Lengte: 65,7 Kilometer
Hoogte (oplopend): 688m
Hoogte (aflopend): 840m

Laagste punt: 285m
Hoogste punt: 482m
Moeilijkheidsgraad: Middel
Conditie: Middel
Panorama: Iets uitzicht

Wegdek:
asfalt, Grindweg, Straat, Wandelpad, overig

powered by TOURDATA

wegversperring: Sperre
Periode: 01.04.2024 - 31.08.2024
Sportief door het land van de zwarte Tellingen

De sport-tour op Ennstalradweg is een fietstocht door een van de mooiste berglandschappen van Oostenrijk. Tegelijkertijd leidt deze fietstocht in een van de meest historische valleien van het land, de "Vallei van de Hammers". De rivier was het vervoer van het ijzer van de Erzberg. Daarom, langs de Enns aangemaakt talloze hamer molens voor de verwerking van de waardevolle grondstof. Haar eigenaars kwamen om rijkdom en werden in de volksmond tot 'Zwarte Graaf ". In Altenmarkt bevindt zich op de Ennstalradweg Stiermarken Komende Upper Oostenrijks grondgebied.

Door de romantische zuidoosten van Opper-Oostenrijk Fiets langs de Enns door Weyer. In mooie stadsbeeld van de rijkdom van de verwerking van ijzer heeft zichtbare sporen achtergelaten. In Großraming moeite waard een bezoek aan de Coach Museum, in Reichraming moet je een stop maken in het Nationaal Park bezoekerscentrum. In de tentoonstelling "Wonderful world boswildernis" verdiepen in de mysteries van de Kalkalpen Nationaal Park.

Stern berg. Nogmaals, je bent op het spoor van de ijzeren weg - in losse steen op de "weg van tackers" en in Stern berg in het "dal van Knife Makers". Over Garsten laat de fietsen in de romantische stad Steyr roll, waar eeuwenlang een stad ensemble wordt gemaakt in verschillende stijlen. Ten slotte is het weer klimmen in het zadel, omdat je nog steeds is de laatste fase voor, die naar Enns, de oudste stad van Oostenrijk. Hier eindigt de Enns en de Donau, en het fietspad wordt aangesloten op de Donau-fietspad.

Ter verduidelijking wordt opgemerkt dat onder "Ennstalradweg" die manier is de fietsers begrijpen langs de Enns beschikbaar. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat delen van dit pad ook worden gebruikt door andere weggebruikers, zowel met de auto en te voet. Opper-Oostenrijk Toerisme aansprakelijk met betrekking tot dit portaal geïllustreerde manieren, hetzij voor een bepaalde aandoening of een bepaalde staat daarvan of hun bevaarbaarheid

Start: Gasthofalm (Flachau)
Doelstelling: Enns
Lengte: 258 km - 93 km in Opper-Oostenrijk
Bereik: secties met meer gemotoriseerd verkeer worden aangegeven met borden: Kleinreifling - grens Stiermarken.
Hoogteverschil: 780 m
Bewegwijzering: R7 (. Als onderdeel van het Noord-Oostenrijkse fietsroutes concept)
Vetrekpunt: Gasthofalm (Flachau)
Trefpunt: Enns

Verdere informatie:
 • Tocht van meerdere dagen
 • Verblijfsmogelijkheid
 • Mogelijkheid tot verzorging

altijd redelijk

Bereikbaarheid/route

check-in:
Transport fiets in de provincie Opper-Oostenrijk over de gehele route van / naar Enns in de treinen van de Enns Valley Railway mogelijk. Ook in Stiermarken zijn te vinden langs de Enns-fietsroute ideale omstandigheden voor de combinatie van wiel en rail.
Info: www.ooevv.at

Voor meer informatie over de trein en de fiets kunt u terecht op oberoesterreich.oebb.at.

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
Algemene prijsinformatie

gratis fietspad

 • Voor groepen geschikt
 • Voor alleenreizenden geschikt
 • Geschikt voor met vrienden
 • Geschikt voor twee
Gunstige tijd van het jaar
 • Voorjaar
 • Zomer
 • Herfst

Wendt u zich voor informatie tot het contact.


Ennstal fietspad R7
Tourismusverband Steyr und die Nationalpark Region
Stadtplatz 27
4400 Steyr

Telefoon +43 7252 53229 - 0
E-Mail reichraming@steyr-nationalpark.at
Web www.steyr-nationalpark.at/
Web www.ennsradweg.com
https://www.steyr-nationalpark.at/
http://www.ennsradweg.com

Wij spreken de volgende talen

Duits
Engels

Tegenover gebruikers

1. De aanbevolen reizen naar wandelen, wandelen, fietsen of de weg fietsen, mountainbiken, motorrijden, paardrijden, klimmen, langlaufen, wandelen door ski of sneeuwschoenen rondleidingen enz kan worden gezien als een gratuite tour suggesties en worden uitsluitend gebruikt voor niet-bindende informatie. We hebben niet de intentie om af te sluiten met de gebruikers van deze site in een overeenkomst. Door het gebruik van de gegevens geen overeenkomst is gesloten met ons.

 

De gegevens mogen alleen worden gebruikt voor privé-gebruik; Elk commercieel gebruik is verboden. In het bijzonder is het niet toegestaan de gegevens van commercieel geëxploiteerde sites, uitwisselingsplatforms, etc. aanbieden of aan commerciële producten. Door het downloaden van de gebruiker ontvangt geen rechten aan de betrokken gegevens.

 

De preset tour suggesties werden verzameld met de grootst mogelijke zorg; Desalniettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie.

 

Houdt u er rekening mee dat alle tour voorstellen of met bijbehorende gegevens en informatie op deze website zijn niet door ons is ingesteld, maar door derden (§ 16 ECG). We hebben geen invloed op de vraag of de daarin vervatte informatie (zoals afstand, moeite, hoogte, beschrijving, enz.) Zijn authentiek, nauwkeurig en volledig. Een onderzoek van deze inhoud van derden door ons zal niet optreden. Om deze reden zijn wij niet aansprakelijk voor de authenticiteit, juistheid en volledigheid van de informatie.

 

Structurele maatregelen of andere invloeden (bijv aardverschuiving, enz.) Kan leiden tot tijdelijke of permanente veranderingen in de route (bv af te scheuren van een brug, enz.). Misschien is de route van dergelijke geheel of gedeeltelijk niet meer begaanbaar.

 

Het gebruik van gegevens en het gebruik (rijden, wandelen, enz. Bereid) de voorgestelde routes en het wegennet wordt gedaan op uw eigen risico op hun eigen verantwoordelijkheid. De gebruiker is vooral belangrijk voor de keuze van de route, de oriëntatie in het veld, de naleving van de verkeersregels, de faciliteiten en apparatuur in punt 1 genoemde uitstapjes (bv zijn fiets, etc.), het dragen van een helm, de beoordeling van de persoonlijke prestaties, beoordeling van de risico's en de naleving van een redelijke snelheid verantwoordelijk is. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de kosten van het gebruik van de voorgestelde tours schade, vooral voor ongevallen.

 

2. Sommige tours nemen u over wegen die zijn onderworpen aan de gebruikelijke verkeer zijn. Let op: dit is een verhoogd risico bestaat dat potentieel kan worden vermeden door middel van passende zorg en een goede beoordeling en uitvoering van hun eigen capaciteiten. Gebruik daarom een voorheen onbekende tour langzaam en voorzichtig. Voortdurend over mogelijke gevaren en kijken de hele transport. Laat de beschreven routes.

 

Het mogelijke gebruik van particuliere wegen, vooral boswegen en het aanbod van landbouwproducten wegen kan worden beperkt door de wet, die worden waargenomen en nageleefd.

 

De regels van de wegenverkeerswet. Elke gebruiker (bv fietsers, motorrijders) is verantwoordelijk voor zijn eigen verantwoordelijkheid voor de naleving van deze regels, voor de goede conditie van zijn fiets / auto en de adequate voorzieningen (verlichting, remmen, etc.). Elke gebruiker heeft ook een eigen verantwoordelijkheid voor de conformiteit van de omstandigheden en zijn eigen zorgen kunnen redelijke snelheid en een voldoende afstand tot de voorligger te bieden. Wij adviseren om altijd voorzichtig te rijden, een helm en reflecterende kleding (of vergelijkbaar) te voeren en gebruik een geldig fietsverlichting.

 

3. Alle reizen vereisen een zeer goede fysieke conditie en uithoudingsvermogen, evenals een grondige voorbereiding. We raden de tours te rijden alleen met een optimale gezondheid.

 

Wij raden u aan een persoonlijke ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering. Gebruik een fiets computer, met vermelding van de afgelegde afstand en is gekalibreerd om de respectieve voorwiel.

 

4. Specifiek voor mountainbikers - Fair Play regels:

 

Mountainbiken is een van de mooiste recreatieve sporten in de buitenlucht. Fiets- en mountainbiketochten te bergen en meren, alpenweiden en hutten maken compleet nieuwe ervaring. Sommige regels voor fair play in het bos u helpen om vrij zijn van het conflict in gaan mountainbiken.

 

a. een Voetgangers hebben voorrang: Wij nemen in overweging en zijn vriendelijk voor voetgangers en wandelaars. In vergaderingen gebruiken we de fietsbel en rijdt langzaam voorbij. In ieder geval, we voorkomen dat veel verkeer routes. Ongeacht de aard: We laten geen afval.

b. Rijd bij verminderd zicht: We rijden met een gecontroleerde snelheid, en klaar om te remmen bij verminderde zichtbaarheid, vooral in de bochten, want op elk moment verwacht obstakels. Schade aan de weg, stenen, takken, tussen opgeslagen hout, grazend vee, vee grids, barrières, tractor-bos machines, geautoriseerde voertuigen zijn gevaren die moeten we voorbereid zijn.

c. Niet drinken en rijden! Geen alcohol ook mountainbiken. Overweging bij het tankstation (hanteren fietsenrekken, vuile schoenen of kleding).

Toedienen eerste hulp is vereist!

d. gemarkeerde routes, rijverboden en sluizen: Houd jezelf te accepteren op de gemarkeerde paden, hekken, en dat deze manier van primaire land- en serveren voortgezet economisch gebruik!

Barrières zijn vaak onvermijdelijk en in uw eigen belang. Fietsen off route en buiten de tijden is een strafbaar feit en maakt ons illegale fietsers.

e. Wij zijn gasten in het bos en zich gedragen als gasten, ook in verband met de bosbouw en de jacht personeel. Als mountainbiken telefoon en muziekspeler zijn off limits! Volle aandacht.

f. We vermijden onnodig lawaai. Uit respect voor de wilde dieren rijden we alleen in het volle daglicht. We rijden principe altijd (ook bergopwaarts) met helm! Neem noodpakket: Wij voeren altijd met een reparatiekit en verbandmiddelen.

g. Proper self-assessment:. We soms gedwongen zich noch in technisch noch in het besturen van voorwaardelijke termen. Houd rekening met de moeilijkheidsgraad van de plug en uw ervaring en uw vaardigheden als een fietser precies een (remmen, bel, licht) te beoordelen!

h. dicht h grasland gate. We naderen het grazende vee stapvoets en sluiten na het passeren van de weide hek. Laten we voorkomen dat ontsnappen en paniek reacties van dieren. Het plezier en de sportieve uitdaging op de berg en het bos is dus niets in de weg!

i. wegcode. In alle mountainbikeroutes, de Road Traffic Regulations (StVO) dat wij voldoen aan geldige. Onze wielen moeten dus technisch juist en de Wegenverkeerswet dienovereenkomstig worden uitgerust, dus met remmen, bel, licht. Wij controleren en onze mountainbikes toch regelmatig te onderhouden.

 

5. Voor de inhoud van externe websites, nemen we geen verantwoordelijkheid; in het bijzonder, zijn wij niet aansprakelijk voor hun verklaringen en inhoud. We hebben ook geen invloed op het ontwerp en de inhoud van de sites waarnaar koppelingen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl. Een doorlopende controle van de sites waarnaar je kunt krijgen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl, vindt niet plaats. We maken de inhoud van de sites waar je kunt krijgen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl, hen niet te bevorderen.

 

Tegenover bloggers

LET OP:

1. Elk van uw verwijzingen een tour voorstel voor wandelen, wandelen, fietsen of de weg fietsen, mountainbiken, motorrijden, paardrijden, klimmen, langlaufen, wandelen door ski of sneeuwschoenen rondleidingen enz, evenals andere informatie en gegevens gratis ter beschikking gesteld. We accepteren het, met name voor de juistheid van de informatie, noch enige aansprakelijkheid voor eventuele uit het gebruik van uw tour voorstel door een derde partij (in het bijzonder door gebruikers van deze website) dan ook consequenties. De set door u tour suggesties en andere gegevens en informatie zal worden beoordeeld door ons op elk moment. We hebben niet de intentie om die tour suggesties en andere gegevens en informatie op deze website aan te passen, het aangaan van een overeenkomst. Door het instellen van data (informatie) geen contract moet worden geleverd door ons.

Met de aanbeveling van een tour voorstel je ervan uitgaan een bijzondere verantwoordelijkheid ten opzichte van andere sporters. Neem deze verantwoordelijkheid serieus en beschrijf uw tour voorstel met de grootst mogelijke zorg aan de beste van haar kennis en geloof.

 

2. Uw tour suggesties hebben dan ook op een duidelijke en ondubbelzinnige wijze ten minste de volgende criteria en om adequaat te beschrijven zijn:

• Startpunt

• Gedetailleerde route beschrijving

• afstand / totale lengte

• Moeilijkheid

• Gevaarlijke locaties of trip

• De gemiddelde reistijd

• Ascent.

• eindpunt

Indien mogelijk, ook wijzen op een hoogteprofiel.

 

3. Door het instellen van de aanbeveling van een tour voorstel door u ons de opdracht om uw tour voorstel of de informatie die u op onze website en een derde partij, in het bijzonder de gebruikers van deze website ter beschikking te redden. We behouden ons het recht voor om de set door u tour suggesties en toelichtingen of informatie op elk gewenst moment, zonder mededeling, voor welke reden dan ook geheel of gedeeltelijk, of te verwijderen beëindigen. Vanuit dit je opgroeit geen enkele claims.

Dank u voor uw inspanningen!

 

4. Voor de inhoud van externe websites, nemen we geen verantwoordelijkheid; in het bijzonder, zijn wij niet aansprakelijk voor hun verklaringen en inhoud. We hebben ook geen invloed op het ontwerp en de inhoud van de sites waarnaar koppelingen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl. Een doorlopende controle van de sites waarnaar je kunt krijgen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl, vindt niet plaats. We maken de inhoud van de sites waar je kunt krijgen van www.oberoesterreich.nl door middel van hyperlinks of waarnaar wordt verwezen door de hyperlinks op www.oberoesterreich.nl, hen niet te bevorderen.

 Interactief hoogteprofiel

GPS gegevens downloaden
PDF aanmaken

NL: Tour-Details

Wegnummer: R7
Startplaats: 8934 Altenmarkt bei Sankt Gallen
Bestemming: 4400 Steyr

Tijdsduur: 6h 39m
Lengte: 65,7 Kilometer
Hoogte (oplopend): 688m
Hoogte (aflopend): 840m

Laagste punt: 285m
Hoogste punt: 482m
Moeilijkheidsgraad: Middel
Conditie: Middel
Panorama: Iets uitzicht

Wegdek:
asfalt, Grindweg, Straat, Wandelpad, overig

powered by TOURDATA