Zoek
Zoeken
Sluiten

Herbcabin with snack

Haslach an der Mühl, Oberösterreich, Österreich

Margit's legendarische paalsnack is terug in het land. Zoals insiders al weten, is de stevige snack, bereid door Margit en geserveerd op een houten paal, een (bijna) onvergetelijke ervaring voor het gehemelte.

Met 5 verschillende soorten vlees (geen worst of vleeswaren, tenzij op verzoek) en 3 zelfgemaakte kazen, verschilt onze "Pfostenjause" aanzienlijk van veel andere "snack"-schotels.

We organiseren ook graag het brood dat je nodig hebt voor je snack. We krijgen het traditionele brood van de leermolen (100% natuurlijk zuurdesem, zonder bakmixen, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen en zonder gist) vers gebakken, gesneden en verpakt voor een betere houdbaarheid, elke dag direct bij ons afgeleverd door bakkerij Bindl in Ulrichsberg.

Voor groepen tot 300 personen verzorgen we op verzoek graag de snackplanken, servetten en het bestek. Als de borden en het bestek schoon worden geretourneerd, is deze service bij de prijs inbegrepen. Als je de borden en het bestek ongereinigd wilt terugbrengen, moet je ze de volgende dag terugbrengen en brengen we een "plaatprijs" van EUR 1,00 per persoon in rekening voor het reinigen.

De volgende lekkernijen zijn te vinden op een post snack:

Vlees

  • Huisgemaakt gebraad
  • Gerookt vlees
  • Gebakken ribbetjes
  • Geroosterd varkensvlees
  • Spek

Kaas

  • Zure kaas
  • Kwark
  • Aardappel kaas
  • Gesneden kaas

Daarnaast is er boter, mosterd, mierikswortel en het geheel is fijn gegarneerd! De soorten kaas kunnen licht variëren afhankelijk van de beschikbaarheid. De kaas en het vlees worden apart geserveerd, zodat er geen complicaties zijn voor vegetariërs.

Op verzoek kan de samenstelling van een snack naar believen worden gewijzigd en kan deze ook worden aangevuld met een breed scala aan gerechten, zoals spreads of salades.

Een snack is verkrijgbaar vanaf 8 personen en kost Euro 12,00 per persoon zonder brood of Euro 13,00 met brood. Bel 0650 / 26 444 89 en reserveer!

Spek

Omdat we alleen producten van hoge kwaliteit willen gebruiken voor onze snacks, hebben we besloten om de bacon zelf te produceren.


Afgewerkt spek

Voor het buik- en lendenspek gebruiken we vlees uit de regio van slagerij Bitter in Aigen-Schlägl.

Het vlees wordt eerst gepekeld met een kruidenmengsel dat Margit zelf heeft samengesteld.

De kruidenmix bevat GEEN pekelzout!


Spek in de rookoven

Daarna wordt het vlees langzaam gerookt in onze rookoven op een lage temperatuur. Na het roken hangt het spek een paar dagen in de koeling tot het de optimale consistentie heeft bereikt. Het spek wordt vervolgens vacuüm verpakt, zodat het goed houdbaar is zonder kwaliteitsverlies.

Het spek kan nu worden gekocht in onze kruiden- en bijenhut.


Afgewerkt spek

In ieder geval is onze kruiden- en bijenhut elke woensdag van 16.00 tot 20.00 uur voor je geopend!

Omdat Margit bijna elke dag van vroeg tot laat hard aan het werk is in de kruiden- en bijenhut, ben je ook op andere dagen en tijden van harte welkom om langs te komen. Om er zeker van te zijn dat er iemand is om je zorgen uit handen te nemen, kun je het beste van tevoren even bellen. Telefoonnummer: 0650 / 26 444 89 - we kijken uit naar je bezoek!

Rustdag
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
Algemeen
  • Catering
Verdere menu-informatie

Catering/partyservice

Zaalinformatie
  • Indoor: 10 Zitplaatsen
Betalingsmogelijkheden
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Voor iedere weertype geschikt

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Herbcabin with snack
Damreith 25
4170 Haslach an der Mühl

Mobiel +43 650 2644489
E-Mail blumen.margit@aon.at
Web www.pfostenjause.at/
https://www.pfostenjause.at/

Contactpersoon
Mevrouw Margit Sigl
Kräuterhütte + Pfostenjause
Damreith 25
4170 Haslach an der Mühl

Mobiel +43 650 2644489
E-Mail blumen.margit@aon.at
Web www.pfostenjause.at/

powered by TOURDATA