... en dat proef je! De chef en zijn team koken met overwegend lokale ingrediënten, de hoogste kwaliteit en klimaatvriendelijke normen. Als het gaat om vlees of groenten, afhankelijk van de beschikbaarheid van het seizoen, gebruiken ze voornamelijk regionale producten. Dit garandeert de beste kwaliteit, de kortste leveringsroutes en het behoud van regionale werkgelegenheid.
Het Klimt Restaurant verwent je met huisgemaakte lekkernijen, variërend van hamburgers tot cocktailsaus, saladedressings, jam, ijs en speciale meelsoorten en desserts!
Veganistisch of vegetarisch? Ook dat is geen probleem - je vindt het gevarieerde menu hier.
We bieden ook verschillende lunchmenu's vanmaandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 14.00 uur.
Omdat het Klimt Café het hele jaar door geopend is, kun je er 365 dagen per jaar genieten van het uitzicht op de Attermeer.
Rolstoelvriendelijk: er wordt niet voldaan aan alle wettelijke bepalingen van de ÖNORM. In principe is dit object geschikt voor rolstoelen en er is geen extra hulp nodig.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
Markus Aussenegg