Zoek
Zoeken
Sluiten

Skigebieden en langlaufloipes in Oberösterreich

Wat dacht je van een skivakantie naar Oostenrijk? Wil je echt een bijzondere sneeuwbestemming, dan heb je die nu gevonden. Welkom in Oberösterreich! Want hier beleef je je wintervakantie precies op de manier die jij wil. Het maakt niet uit of je een gezin met beginnende skiërs bent, een sportieve tourskiër, de ultieme freerider of een jonge sneeuwpopbouwer. Geniet van je wintervakantie op perfect geprepareerde pistes, in spectaculaire natuur of gewoon in een van de talloze rustieke hutten in de bergen en valleien. Hier beleef je skivakanties die rechtstreeks van een ansichtkaart lijken te komen. En je bent er zo!

 

De winter zo dichtbij

De winter is soms zacht, soms bitterkoud. Wat het weer ons ook brengt, Oberösterreich is in ieder geval voorbereid op echt winterplezier. De diverse skigebieden - van Dachstein in het zuiden tot aan Hochficht in het noorden - nodigen je uit voor heerlijke afdalingen in de verse sneeuw. De mogelijkheden voor alle soorten skiërs zijn eindeloos: voor gezinnen en beginners, voor sportieve vrijetijdsskiërs en avontuurlijke freeriders.

 

Langlaufen in Oberösterreich

Ontdek de betoverende winterse landschappen van Oberösterreich op perfect geprepareerde loipes. Het loipennetwerk in dit deel van Oostenrijk is uitgebreid en veelzijdig. Voor elk type langlaufliefhebber valt hier genoeg te beleven en te genieten.