Max Brandauer uit Bad Ausse beheerst nog steeds de oude en uitgebreide methode van het shingle roken
In een rookkast die Max en zijn vader hebben gesmeed en gebouwd, wordt de char uit de nabijgelegen meren, die met de hand wordt gerookt volgens een oud familierecept - het is afkomstig van zijn overgrootvader - zorgvuldig verfijnd door Max met grote vaardigheid en een flinke portie ervaring in hete elzenrook om een ware delicatesse te creëren. Goudkleurig, glanzend en kruidig geurend, een heel bijzondere traktatie.
Gecombineerd met de dille-mosterdsaus van de Annamax mosterdfabriek, een uitzonderlijk geschenk.
St. Agatha 38, 4822 Bad Goisern am Hallstättersee
Telefoon+43 6135 50723
E-Mailinfo@senferei.at
Webwww.senferei.at
St. Agatha 38, 4822 Bad Goisern am Hallstättersee
Telefoon +43 6135 50723
E-Mailinfo@senferei.at
Webhttps://www.senferei.at
Pre-order char op: info@senferei.at
Prijzen direct via Annamax
Wendt u zich voor informatie tot het contact.