Zoek
Zoeken
Sluiten

Aiglberger Hofapartments

St. Ulrich bei Steyr, Oberösterreich, Österreich
Accommodatie boeken
Neem contact met ons op
Heenreis
Vertrek:
Aiglberger Hofapartments. Kamers van een klasse apart, vanaf 4 nachten, op een absolute droomlocatie in St. Ulrich bei Steyr. Wonen met uitzicht! Volledig ingerichte studio's in een modern gerestaureerd hof.

De Aiglberger Hofapartments zijn zeer hoogwaardige, volledig ingerichte en uitgeruste, ruime en lichte studio's in een smaakvol gerestaureerde boerderij.

De creatieve eigenaren hebben bij het plannen en inrichten van de appartementen veel nadruk gelegd op modern design en verfijnde architectuur. De innovatief ingerichte studio's, sommige met een slaapgalerij en een oversized werkruimte, worden overspoeld met licht en hebben een bijzonder hoge woonkwaliteit.

Door de bijzondere ligging van de binnenplaats (fantastisch uitzicht, rustige locatie maar toch maar een paar minuten met de auto van het centrum van Steyr of de autofabriek) kun je hier wonen en werken alsof je op vakantie bent. Je bevindt je midden in het recreatiegebied van Steyr met geweldige hardloop- en fietsroutes in de buurt van de boerderij.

De appartementen kunnen vanaf 4 nachten worden geboekt en zijn ideaal voor wie op zoek is naar gemeubileerde accommodatie voor korte of langere tijd.

Voor kantoor aan huis is er gratis, supersnel internet via WLAN en bekabelde LAN-verbinding (clientisolatie; elk apparaat geïsoleerd voor veilig surfen).

De meeste kamers zijn uitgerust met een speciaal ontworpen en op maat gemaakte, zwevende minikeuken, die na gebruik door middel van een deksel kan worden veranderd in een ladekast. Deksel dicht, keuken weg, wonen daar.
toeristenbelasting

€ 2,40

  • Zonder verzorging
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Aiglberger Hofapartments
Rahoferstraße 18
4400 St. Ulrich bei Steyr

Telefoon +43 7252 48852
E-Mail office@aiglberger.at
Web www.aiglberger.at/
https://www.aiglberger.at/

wettelijke contactgegevens

Ledder Immobilien GmbH
Rahoferstraße 18
AT-4400 Sankt Ulrich bei Steyr
UID: ATU69681757

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA