Zoek
Zoeken
Sluiten

Steuerberatung Rosenauer OG

Attnang-Puchheim, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt

De bedrijfsfilosofie van het belastingadvieskantoor Rosenauer, gevestigd in Attnang-Puchheim (bij Vöcklabruck), is het geven van holistisch advies aan klanten en hun bedrijven.

We zien onszelf als begeleiders en adviseurs vanaf de opstart- en groeifase tot aan de volwassenheidsfase van het bedrijf.

Elk bedrijf heeft een specifieke tijdslijn, die we als adviseurs in het belang van het bedrijf willen bewaken.

Oprichtingsfase

In de opstartfase heeft de klant een idee of een visie waarvan hij overtuigd is. Dit moet nu worden gerealiseerd.
Wij zien onszelf als een katalysator voor het opzetten van de noodzakelijke organisatiestructuur tot aan de opening van het bedrijf of de inschrijving in het handelsregister.
We geven uitgebreid advies om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen en coördineren de wettelijke en officiële vereisten.

Groeifase

In de groeifase fungeren we als piloot na de moeilijke opstartfase.
De klant wordt nu geconfronteerd met de uitdagingen van de markt. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor de oprichting, ontwikkeling en optimalisatie van het bedrijf.
Omdat de factor tijd een belangrijke rol speelt bij de realisatie van een bedrijfsidee, intensiveert ons advocatenkantoor nu zijn ondersteuning en creëert het controlemechanismen om het geformuleerde doel te bereiken.
We ontzorgen de ondernemer tijdens de groeifase door continue feedback te geven. Noodzakelijke correcties in de gang van zaken herkennen we dan ook tijdig.

Volwassenheidsfase

Als de volwassenheidsfase is bereikt, helpen onze adviezen en ondersteuning vanaf de opstart- en groeifase bij het nemen van beslissingen voor de toekomst van het bedrijf of de klant.
Of het nu gaat om een overname, opvolgingsplan of verkoop, wij bieden advies op lange termijn over de best mogelijke oplossing.

Wij willen uw succes!

Daarom bieden we je alle diensten die je nodig hebt om je op je kerntaken te kunnen concentreren. We ondersteunen onze klanten actief, informeren hen over de noodzaak om actie te ondernemen en adviseren hen over structureringsopties. We helpen risico's te herkennen, kansen te benutten en zo de economische toekomst vorm te geven. Onze jarenlange professionele ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid vormen de basis van een vertrouwensvolle werkrelatie. Wij werken landelijk voor onze overwegend middelgrote klanten uit de handel, dienstverlening, handel en productiesector. We worden ondersteund door een team van 10 hooggekwalificeerde en gemotiveerde professionals die ernaar uitkijken om met u samen te werken.

  • na afspraak
  • Aanmelden verplicht

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Prijs op aanvraag
  • Voor iedere weertype geschikt
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Steuerberatung Rosenauer OG
Europaplatz 1
4800 Attnang-Puchheim

Telefoon +43 7674 62231
E-Mail sr@stb-rosenauer.at
Web www.stb-rosenauer.at
https://www.stb-rosenauer.at

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA