Zoek
Zoeken
Sluiten

Spreumühle Bäckerei

Attnang-Puchheim, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt

Brood (ahd. prôt, van Urg. *brauda-) is een traditioneel voedingsmiddel gemaakt van een deeg van gemalen graan (bloem), water, een rijsmiddel en meestal andere ingrediënten. Het is een van de basisvoedingsmiddelen. De stevige, donkere buitenkant van het brood wordt de korst genoemd. De binnenkant is de kruim. Broodkruimels worden ook wel broodpitten (uit het Middelhoogduits) of kruimels genoemd. De meeste brooddegen kunnen ook worden gebakken in kleinere porties ter grootte van een handpalm, als broodjes...

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Voor iedere weertype geschikt
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Spreumühle Bäckerei
Sproamüllergasse 3
4800 Attnang-Puchheim

Telefoon +43 7674 62535
E-Mail office@spreumuehle.at
Web www.spreumuehle.at
https://www.spreumuehle.at

Contactpersoon
Mijnheer Karl Gehmair
Sproamüllergasse 3
4800 Attnang-Puchheim

Telefoon +43 7674 62535
E-Mail office@spreumuehle.at
Web www.spreumuehle.at

wettelijke contactgegevens

Spreumühle Bäckerei
Karl Josef Gehmair
Sproamüllergasse 3
AT-4800 Attnang-Puchheim
office@spreumuehle.at
https://www.spreumuehle.at
UID: ATU24537400

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA