De biologische boerderij van Anna en Franz Pevny ligt in de heuvelachtige uitlopers van de Alpen in de stedendriehoek Linz-Enns-Steyr. De familie runt een puur biologische boerderij en produceert het graan voor het eigen brood zelf met grote zorg. Vuur, water, lucht en aarde zijn de vier elementen waarmee Anan Pevny de boerderij heeft ontworpen. In het natuurlijke tuinproject "Lebensgarten" neemt ze bezoekers mee terug naar de oorsprong van de "middelen van het leven". Brood in het bijzonder is een belangrijk basisvoedsel dat in de moderne tijd helaas aan waarde heeft ingeboet. Anna Pevny laat de ontwikkeling van biologisch brood zien, van het veld tot op tafel.
Programma (duur: 2 tot 4 uur):
Rondleidingen door de Lebensgarten en de biologische boerderij
De weg van biologisch graan naar biologisch brood
Levende grond produceert het beste voedsel
Biologisch brood bakken, biologische broodjes, biologische koekjes; samen origineel biologisch platbrood bakken in een kleioven; gezellig showkoken met seizoensgebonden, regionaal biologisch voedsel. Individueel programmaontwerp mogelijk na overleg met de boerderij.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.