Zoek
Zoeken
Sluiten

Bäckerei Neudorfer

Vöcklamarkt, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Voor groepen geschikt
  • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)

Echt vakmanschap met traditionele recepten!

Het werk in onze bakkerij is echt handwerk! Het deeg voor ons brood en gebak wordt met de hand gemaakt en dat proef je. Geweldige smaak, hoge verteerbaarheid, uitstekende houdbaarheid en dat alles zonder kunstmatige toevoegingen. Door het deeg lang te bewaren, geven we ons brood alles wat het nodig heeft om lekker en verteerbaar te zijn!

Neem een kijkje en ervaar zelf de smaak!

Beste bakkerij in Vöcklabruck

Op de 19e Internationale Broodwedstrijd werden we geëerd als beste bakkerij van het district Vöcklabruck!

In 2020 kregen onze Zeller Bauernbrot, de Weiße Wecken en onze Dinkel Plunder maar liefst 100 punten voor hun bijzondere smaak.

De volgende broden uit onze bakkerij werden ook met goud bekroond:

  • Beiers landbrood - ons milde brood dat bijzonder lang vers blijft
  • het 100% pure roggebrood - het compacte, lang houdbare brood
  • het volkoren zadenbrood - gebakken met regionale zaden (zonnebloemen, lijnzaad, pompoenpitten) uit de regio Innviertel
  • ons legendarische Ursprungwecken - het smaakvolle witte brood

In de categorie gebak kwamen de Handsemmerl, onze Kurkumaweckerl en de Ursprungweckerl als beste uit de bus! Bij het uitreiken van de medailles voor het gebak eerde de vakjury onze donuts met een fantastische 98 punten en onze boterschuimbroodjes met 95 punten en goud.

Het geheim van ons bekroonde brood?

Waarom smaakt ons brood zo goed? We geven het de tijd die het nodig heeft om een smaakvol, aromatisch en gezond brood te ontwikkelen met een lange houdbaarheid.

Bij het selecteren van ingrediënten hechten we veel belang aan regionale en duurzame grondstoffen. We werken met leveranciers die dezelfde normen voor kwaliteit en smaak hanteren als wij en die ons producten van constante hoge kwaliteit kunnen leveren.

We bakken volgens traditioneel vakmanschap met veel handwerk, zorg en aandacht voor detail. We vinden het vooral belangrijk om oude recepten te bewaren, die we verfijnen tot het perfecte brood is ontstaan. Nauwkeurig en zorgvuldig werken is uiterst belangrijk, vooral als het gaat om langetermijnbeheer!

Succes is teamwork! We zijn bijzonder trots op onze medewerkers, die elke dag met veel enthousiasme en daadkracht met ons samenwerken en geweldige dingen bereiken in onze bakkerij en filialen, zodat we onze klanten kunnen verblijden met handgemaakt brood, gebak en suikerwerk en de juiste smaak!


  • dagelijks geopend

Rustdag
  • Feestdag
Parkeren
  • Parkeerplaatsen: 3
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Prijs op aanvraag
Betalingsmogelijkheden
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Voor groepen geschikt
  • Geschikt voor schoolklassen
  • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)
  • Geschikt voor jongeren
  • Geschikt voor senioren
  • Voor alleenreizenden geschikt
  • Geschikt voor met vrienden
  • Geschikt voor twee
  • Kind mag mee
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Bäckerei Neudorfer
Hauptstraße 12
4870 Vöcklamarkt

Mobiel +43 7682 42801
E-Mail office@die-baeckerei.at
Web www.die-baeckerei.at
http://www.die-baeckerei.at

Vind ons ook op

Bezoek onze fansite en Facebook
Contactpersoon
Familie Aurelia & Ludwig Neudorfer
Hauptstraße 12
4870 Vöcklamarkt

Mobiel +43 7682 42801
E-Mail office@die-baeckerei.at
Web www.die-baeckerei.at

wettelijke contactgegevens

Bäckerei Neudorfer
Marktplatz 16
AT-4861 Schörfling am Attersee
office@die-baeckerei.at
http://www.die-baeckerei.at

Wij spreken de volgende talen

Duits
Engels

powered by TOURDATA