Yacon (Smallanthus sonchifolius) van eigen teelt, natuurlijke groei, zonder gebruik van sprays of kunstmeststoffen & met de hand geoogst.
De knollen van de yacónplant (ook bekend als Inca wortel) zijn knapperig om te bijten en hebben een frisse, zoete smaak. Ze bevatten hoogwaardige ingrediënten, prebiotische vezels, zijn rijk aan inuline en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen rauw of gekookt, geroosterd, gegrild, gefrituurd, gebakken en gedroogd gegeten worden. Ze worden het best geschild gegeten, omdat de schil een licht harsachtige smaak heeft. Het vruchtvlees wordt bruin na het snijden door oxidatie (zoals bij appels), maar dit verandert niets aan de smaak.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.