Zoek
Zoeken
Sluiten

Wirtschaftskammer Oberösterreich

Linz, Oberösterreich, Österreich
De Kamer van Koophandel van Oberösterreich is het professionele en emotionele thuis voor alle zakenmensen in deze deelstaat - voor een betere levenskwaliteit en locatie in Oberösterreich.

Wij vertegenwoordigen uw belangen.
De Kamer van Koophandel van Oberösterreich gebruikt haar expertise en lobbykracht om optimale randvoorwaarden voor ondernemerschap te garanderen en creëert actief op partnerschap gebaseerde oplossingen voor locatieontwikkeling. Wij vertegenwoordigen momenteel ongeveer 100.000 aangesloten bedrijven. Nu geven we vorm aan Oberösterreich.

Wij zijn een servicepartner.
De Kamer van Koophandel van Oberösterreich biedt professionele informatie- en adviesdiensten om de groei en veiligheid van bedrijven te ondersteunen. Van arbeidsrecht tot douane-informatie - wij weten wat we moeten doen. Nu geven we vorm aan succes.

Wij zijn onderwijsdeskundigen.
De Kamer van Koophandel van Oberösterreich biedt toekomstgerichte kennis en kwalificaties voor aangesloten bedrijven en hun werknemers. Met onderwijsinstellingen zoals WIFI en hogescholen helpen wij het concurrentievermogen van de lokale economie te versterken. Nu geven we vorm aan de toekomst.

Rustdag
  • Zaterdag
  • Zondag
  • Feestdag
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Wirtschaftskammer Oberösterreich
Hessenplatz 3
4020 Linz

Telefoon +43 5 90909
E-Mail service@wkooe.at
Web www.wko.at/service/ooe/wirtschaftsk…
https://www.wko.at/service/ooe/wirtschaftskammer.html

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA