Zoek
Zoeken
Sluiten

Wassererlebnispark Bruckmühle

Pregarten, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)

Ontdekken, ontspannen, genieten. Het Bruckmühle Water Adventure Park in Pregarten is het plaatselijke recreatiegebied voor het hele gezin. Genesteld in de unieke natuurlijke omgeving van het wilde en romantische Feldaisttal, is het avonturenpark speciaal ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen.

Het is toegankelijk zonder drempels en biedt een breed scala aan speel- en ontdekkingsmogelijkheden: zandspeelplaatsen, houten en creatieve ruimtes, schommel- en evenwichtsruimtes, een laag touwenparcours en een hangende route nodigen kinderen uit om te spelen, te ontdekken en te bewegen. Talloze liefdevolle details getuigen van de vele helpers die hun creativiteit en tijd hebben bijgedragen.

Een reusachtige granieten trollenkop spuugt water uit zijn bek, een snacktuin wacht met zijn vruchten, dierensporen willen geïdentificeerd worden, vele meters watergeulen helpen het koele water van de Aist terug naar zijn rivierbedding en een houten brandweerauto met een werkende waterspuit laat kinderharten sneller kloppen. In het schommelgebied kunnen jong en oud zich ontspannen of hun zeilkunsten bewijzen. De faciliteit is geïnstalleerd langs een helling met een historisch kronkelend pad.

Het waterbelevenispark is direct bereikbaar vanaf de Bruckmühle of vanaf het station of het stadsplein aan het einde van de Pregarten-spoorbrug.

Sparkasse Pregarten-Unterweißenbach Privatstiftung heeft het "Bruckmühle Water Adventure Park" gecreëerd met subsidie van het ministerie van Landbouw, de provincie Oberösterreich en de Europese Unie, dat speciaal is ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen.

  • dagelijks geopend

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Kinderspeelplaats(buiten)
  • Vrije entree
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Geschikt voor schoolklassen
  • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)
  • Kind mag mee
Seizoen
  • Zomer

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Wassererlebnispark Bruckmühle
Bahnhofstraße 12
4230 Pregarten

Telefoon +43 7236 2255
E-Mail Stadtamt@pregarten.ooe.gv.at
Web www.facebook.com/Wassererlebnispark…
Web www.pregarten.at/leben-in-pregarten…
https://www.facebook.com/WassererlebnisparkBruckmuehle
https://www.pregarten.at/leben-in-pregarten/freizeit-kultur-sport/wassererlebnispark

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA