Zoek
Zoeken
Sluiten

Alte Schule Gutau

Gutau, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt

In 1986 werd er een brief ingediend bij de gemeente Gutau met het verzoek om de oude school te gebruiken als jeugdcentrum. Dit werd goedgekeurd. De mensen die toen actief waren, werden ouder en richtten kort daarna de culturele vereniging Alte Schule Gutau op.

De culturele vereniging heeft sindsdien ononderbroken bestaan, het bestuur is van tijd tot tijd veranderd, maar het basisidee dat een plaats als Gutau een plek moet hebben voor groovy concerten, wilde dans, modern theater, filmvertoningen, bandrepetities, theaterrepetities, workshops en nog veel meer bestaat nog steeds!

Er waren jaren met twaalf evenementen of meer, dat was de "grote" tijd van de Alte Schule Gutau, legendarisch volgens iedereen... en de mensen kwamen overal vandaan... maar dat is lang geleden, en sindsdien zijn er ook jaren geweest met maar twee evenementen en ook een hele verandering in de maatschappij wat betreft "weggaan".

Momenteel zijn er een paar evenementen per jaar in de hal, en de laatste zondag van elke maand is Otelo Day - de open experimentele werkplaats .

De Alte Schule maakt natuurlijk ook deel uit van de oude tante KUPF, het cultuurplatform van Oberösterreich.

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Voor iedere weertype geschikt

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Alte Schule Gutau
St. Leonharderstraße 4
4293 Gutau

Telefoon +43 7946 6255
E-Mail info@alteschule-gutau.at
Web www.alteschule-gutau.at
http://www.alteschule-gutau.at

Contactpersoon
Janina Wegscheider

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA