Zoek
Zoeken
Sluiten

OTELO - Offenes Technologie Labor

Bad Goisern am Hallstättersee, Oberösterreich, Österreich
 • Voor iedere weertype geschikt
 • Voor groepen geschikt
 • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)

Ongeacht het materiaal en ongeacht de vaardigheid - bij OTELO wordt alles wat met vakmanschap te maken heeft benadrukt. OTELO nodigt mensen uit om ideeën uit te wisselen, te experimenteren en dingen in groepen uit te proberen.

Wat biedt OTELO?

Bij OTELO nodigen inspirerende gemeenschapsruimtes mensen uit om visies en ideeën te delen en te realiseren - ongeacht hun interesses, leeftijd, afkomst, geslacht of andere affiliaties. Het gaat allemaal om het plezier van het delen van kennis en ervaringen en samen dingen doen.

Er is ook een werkplaats voor hout en metaal, een naaiatelier, een schilderatelier, een mobiele keuken of gewoon een open ruimte . Er is ook een kleine 3D-printer beschikbaar om mee te experimenteren. Deze ruimtes kunnen op elk moment gebruikt worden in overleg met het Otelo Goisern team. Het Otelo Goisern team kijkt uit naar actieve deelname.

Naast het aanbieden van open ruimtes voor creatieve en technische activiteiten op het gebied van technologie, media en kunst, ondersteunt OTELO mensen bij het ontwikkelen, consolideren en implementeren van hun eigen ideeën in de regio. Ze worden ondersteund bij het plannen en implementeren van hun eigen projecten buiten de stedelijke centra met behulp van gratis basisinfrastructuur, gemeenschappelijke ruimtes en kleine laboratoria, en workshopprogramma's worden gebruikt om inhoudelijke impulsen te geven.

De eerste 2 OTELO's werden in 2009 ontwikkeld en in 2010 gelanceerd in Gmunden en Vöcklabruck. Het idee was en is om creatieve mensen op het platteland met elkaar in contact te brengen en een regionale innovatiecultuur te ontwikkelen. Dit idee is nu uitgegroeid tot een opmerkelijk netwerk met momenteel 36 locaties en 80 knooppunten.

Alle OTELO's worden ondersteund door lokale verenigingen, met het Otelo Charter als verbindend element voor gezamenlijke netwerken. Dit bevat de basishouding en bindt en verbindt alle locaties met elkaar.

Alles wat met vakmanschap te maken heeft

Bij OTELO wordt alles wat met vakmanschap te maken heeft benadrukt, ongeacht welk materiaal wordt gebruikt of welke vaardigheid wordt getoond. Naast vakmanschap is er een sterke focus op kunst en cultuur, of het nu gaat om kalligrafie, film of literatuur.

OTELO leeft vanuit het idee om mensen een open ruimte te bieden voor creatieve en technische activiteiten en biedt een beschermde ruimte voor ontwikkeling en experiment voor gezamenlijk werk.

Er wordt veel belang gehecht aan het werken aan de onderwerpen zonder druk, dwang of specificaties. Het gaat om het erkennen van persoonlijk potentieel op een waarderende manier en het toestaan van vrije ontwikkeling. De focus ligt hier op ontmoeting, dialoog en gedeelde inspiratie.

De knooppunten van OTELO

Met het knooppuntenmodel stelt Otelo groepen in staat om kosteloos en zonder resultaatdruk gebruik te maken van een ruimte in de OTELO's. Op de knooppunten ontmoeten mensen elkaar in groepen om een onderwerp te bespreken, te experimenteren en uit te proberen wat ze spannend vinden. De basisfilosofie is dat er niets functioneels of bruikbaars gecreëerd hoeft te worden.

Een overzicht van de knooppunten vind je hier.

Beleef een 360° panoramatour door Bad Goisern aan het Hallstattmeer...

Zeehoogte

504 m

Parkeren
 • Parkeerplaatsen: 15
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
Betalingsmogelijkheden
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
 • Voor iedere weertype geschikt
 • Voor groepen geschikt
 • Geschikt voor schoolklassen
 • Geschikt voor kinderen (van elke leeftijd)
 • Geschikt voor jongeren
 • Geschikt voor senioren
 • Voor alleenreizenden geschikt
 • Geschikt voor met vrienden
 • Geschikt voor twee
 • Kind mag mee
Seizoen
 • Voorjaar
 • Zomer
 • Herfst
 • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


OTELO - Offenes Technologie Labor
Ramsaustraße 9
4822 Bad Goisern am Hallstättersee

Mobiel +43 676 9339988
E-Mail otelo.goisern@gmx.at
Web www.otelo.or.at
http://www.otelo.or.at

Vind ons ook op

Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons op Pinterest Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-site
Contactpersoon
Mijnheer Dietmar Hubmann
Ramsaustraße 9
4822 Bad Goisern am Hallstättersee

Mobiel +43 676 9339988
E-Mail otelo.goisern@gmx.at
Web www.otelo.or.at

wettelijke contactgegevens

Otelo eGen
Dietmar Hubmann
Fichtenweg 2
AT-4655 Vorchdorf
otelo.goisern@gmx.at
http://www.otelo.or.at
UID: ATU68540625

Wij spreken de volgende talen

Duits
Engels

powered by TOURDATA