Zoek
Zoeken
Sluiten

Pöstlingbergbahn Haltestelle Pöstlingberg

Linz, Oberösterreich, Österreich
Neem de Pöstlingbergspoorweg naar de lokale berg van Linz.
Direct vanaf het hoofdplein van Linz brengt de moderne lagevloertrein of de gerevitaliseerde oude voertuigen je via de lokale berg van Linz naar het eindstation Pöstlingberg. Met de opening van de nieuwe Pöstlingbergspoorlijn is er een rechtstreekse verbinding tussen het centrale plein en de Pöstlingberg.

Stap aan boord en geniet van een ritje op de lokale berg van Linz. Dankzij de lagevloertechnologie van de nieuwe wagons kun je comfortabel gebruikmaken van de Pöstlingbergbahn. Voor nostalgiefans worden ritten in de gerevitaliseerde oude rijtuigen aangeboden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Op de bestemming word je beloond met een indrukwekkend uitzicht over Linz en de grottenbaan met zijn sprookjeswereld en dwergenrijk.

Met een trajectlengte van 4,14 km overbrugt de Pöstlingbergbahn in 20 minuten een hoogteverschil van 255 meter. De spoorbreedte werd aangepast van 1.000 mm naar 900 mm. Hierdoor kon de spoorlijn eenvoudig worden geïntegreerd in het Linz AG Linien-netwerk en loopt nu tot aan het centrale plein.

  • dagelijks geopend

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Pöstlingbergbahn Haltestelle Pöstlingberg
Am Pöstlingberg
4040 Linz

E-Mail linien@linzag.at
Web www.poestlingbergbahn.at

Nu boeken Nu boeken
http://www.poestlingbergbahn.at

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA