Zoek
Zoeken
Sluiten

Keltenbaumweg - Kreuzgarten

Moosbach, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt

Een heidense horoscoop naast christelijke symbolen? In Moosbach symboliseren de Keltische boomhoroscoop en een kruistuin tolerantie. Er werd bijzonder veel belang aan gehecht dat de tuin gevuld was met inhoud, symboliek en betekenis.
Direct bij de ingang voor de parochietuin staat een christelijk vredeskruis met een geïntegreerde kruisweg. Een prachtig kronkelend pad zal elke bezoeker aanmoedigen om stil te staan en tot zichzelf te komen. De unieke wilgenkoepel met zijn uitzonderlijk geslaagde ontwerp nodigt uit om te vertoeven op een halfronde bank. De parochietuin is ontworpen als de "groene long" van het dorp, met een pad met bomen als thema, een Keltische boomhoroscoop en een educatief bomenpad.
U bent van harte uitgenodigd om de parochietuin van Moosbach te bezoeken. Volg het boomthemapad en kom meer te weten over de bomen en hun betekenis in de Keltische boomcirkel. Geniet van een rustig kwartiertje op een van de gezellige zitjes met een prachtig uitzicht over het park of onder de wilgenkoepel. Misschien bezoek je ook het vredeskruis en loop je een deel van het labyrintpad naar de individuele natuur-, cultuur-, religie- en kennisstations.
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Voor alleenreizenden geschikt
  • Geschikt voor met vrienden
  • Geschikt voor twee
  • Kind mag mee

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Keltenbaumweg - Kreuzgarten
Moosbach 21
5271 Moosbach

Telefoon 7724 2857
E-Mail gemeindeamt@moosbach.at
Web www.moosbach.at
http://www.moosbach.at

Contactpersoon

Gemeindeamt Moosbach

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA