G'schaut und g'essn, dat is ons motto, de eerste Schaufleischerei in Oostenrijk.
Hier wordt niet alleen traditioneel vakmanschap gedemonstreerd, maar leer je ook veel details over vleesverwerking. Tijdens een demonstratie krijg je een interessant inzicht in de worstproductie, gevolgd door een stevige maaltijd uit de worstenketel, die als lunch kan worden ingepland.
Programma: Je ervaart het ambacht in de Schaufleischerei en daarna kun je de smakelijke producten proeven in de vorm van een stevige worstketelhap (zoveel als iedereen op kan).
Demonstraties zijn mogelijk voor groepen vanaf 30 personen van dinsdag t/m donderdag - alleen 's ochtends vanaf ca. 9.30 uur (vrijdag op aanvraag) RESERVERING NOODZAKELIJK Vrijdag met reservering/ zaterdagochtend is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen - maar geen demonstratie (REGISTRATIE VEREIST)
Duur van het programma: ongeveer 2 uur Boekbaar: het hele jaar door
Andere specialiteiten van het huis: SPANFERKEL-GRILL-SERVICE (vanaf 30 pers.): Een rustieke barbecue-ervaring in gezellig gezelschap. Het voorgegaarde speenvarken wordt voor je ogen op open vuur knapperig gegrild en vakkundig geportioneerd. GRILL SERVICE: Sappige steaks en gemengde grillschotels zijn beschikbaar om af te halen. Voor groepen vanaf 30 personen bieden we ook een barbecueservice met onze expert bij jou thuis. BUFFET SERVICE (vanaf 30 pers.) PLAT SERVICE (vanaf 6 pers.): Van rustieke schotels tot klassieke buffetten
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.