Zoek
Zoeken
Sluiten

Bio Käserei - Langzwettler Käse(d)rei

Zwettl an der Rodl, Oberösterreich, Österreich

Kaas met oorsprong - Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is dagelijks geopend van 6:00 tot 20:00!!!

De boerengemeenschap ligt op een hoogte van 700 meter boven zeeniveau in berglandbouwzone 1 en bestaat uit drie deeltijdboerderijen.

Als milieuvriendelijke boeren werken ze volgens de richtlijnen van de biologisch-biologische landbouw. De kaasmakerij op de boerderij is sinds 1996 in bedrijf. Het project "Bio-Käserei Langzwettl" is een van de weinige landbouwprojecten in de regio Mühlviertler Sterngartl dat door de Europese Unie wordt gesubsidieerd. De halfzachte kaas krijgt zijn mild-pittige smaak na een rijping van 4-6 weken in een natuurlijke kelder. De bergkaas wordt gemaakt volgens een traditioneel recept uit Vorarlberg en bereikt zijn volle rijpheid na 6 maanden opslag.

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is inclusief een proeverij.

Openingstijden: Vooraf reserveren

  • na afspraak
  • Aanmelden verplicht

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
Service
  • Rondleiding

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Bio Käserei - Langzwettler Käse(d)rei
Langzwettl 22
4180 Zwettl an der Rodl

Telefoon +43 677 62052868
E-Mail bio@langzwettler.at
Web www.langzwettler.at
http://www.langzwettler.at

wettelijke contactgegevens

Bio Käserei - Langzwettler Käse(d)rei
Langzwettl 22
AT-4180 Zwettl an der Rodl
bio@langzwettler.at
http://www.langzwettler.at

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA