Onze boerderijwinkel is dagelijks geopend van 6:00 tot 20:00!!!
De boerengemeenschap ligt op een hoogte van 700 meter boven zeeniveau in berglandbouwzone 1 en bestaat uit drie deeltijdboerderijen.
Als milieuvriendelijke boeren werken ze volgens de richtlijnen van de biologisch-biologische landbouw. De kaasmakerij op de boerderij is sinds 1996 in bedrijf. Het project "Bio-Käserei Langzwettl" is een van de weinige landbouwprojecten in de regio Mühlviertler Sterngartl dat door de Europese Unie wordt gesubsidieerd. De halfzachte kaas krijgt zijn mild-pittige smaak na een rijping van 4-6 weken in een natuurlijke kelder. De bergkaas wordt gemaakt volgens een traditioneel recept uit Vorarlberg en bereikt zijn volle rijpheid na 6 maanden opslag.
De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is inclusief een proeverij.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.