In het Hausruckviertel, om precies te zijn in het mooie St. Thomas, vind je de boerderij van de familie Lindinger, die sappen, most, likeuren en brandewijn van de hoogste kwaliteit produceert.
Josef en Mathilde runnen de boerderij als nevenactiviteit met 2,7 hectare grasland, waarvan 1,4 hectare boomgaarden. De boomgaarden karakteriseren niet alleen het landschap, maar leveren ook het fruit voor de ciderproductie. De eigen most van de boerderij is bekroond met een aantal prijzen, zoals de Wieselburg Golden Pear en de GenussKrone. Door de verwerking van hun hoofdproduct, cider, kunnen ze ook specialiteiten aanbieden zoals cider en frizzante.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.