Zoek
Zoeken
Sluiten

Bäckerei Schiefer

Kefermarkt, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt

De familie Schiefer bakt uitsluitend met meel dat in de molen zelf wordt gemalen, waarbij het graan alleen wordt geleverd door regionale leveranciers.

Vandaag gebruiken we, net als vroeger, natuurlijk zuurdesem. Het duurt 24 uur voordat ons natuurlijke zuurdesem klaar is, waarbij we om de zes uur roeren en bloem en water toevoegen. Alleen de juiste warmte en duur van het deegproces maken het mogelijk om de juiste smaakniveaus te bereiken waar onze klanten van heinde en verre enthousiast over zijn.

We bieden een breed assortiment producten. Naast traditionele broden zijn onze speciale broden en gebak bijzonder populair en onze producten staan bekend om hun lange houdbaarheid.

Ons assortiment koekjes gaat ook veel verder dan de bekende varianten. Een speltbroodje met volkorenmeel bijvoorbeeld, geeft je tussendoortje een gezonde bite.

We houden ons aan de reinheidswet en gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten.

  • na afspraak

Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Voor iedere weertype geschikt
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Bäckerei Schiefer
Wittinghof 4
4292 Kefermarkt

Telefoon +43 7947 6215
Fax +43 7947 6215 - 16
E-Mail baeckerei.schiefer@gmx.at
Web www.schiefer-klammuehle.at
http://www.schiefer-klammuehle.at

Contactpersoon
Mijnheer Maximilian Schiefer
Wittinghof 4
4292 Kefermarkt

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA