De familie Schiefer bakt uitsluitend met meel dat in de molen zelf wordt gemalen, waarbij het graan alleen wordt geleverd door regionale leveranciers.
Vandaag gebruiken we, net als vroeger, natuurlijk zuurdesem. Het duurt 24 uur voordat ons natuurlijke zuurdesem klaar is, waarbij we om de zes uur roeren en bloem en water toevoegen. Alleen de juiste warmte en duur van het deegproces maken het mogelijk om de juiste smaakniveaus te bereiken waar onze klanten van heinde en verre enthousiast over zijn.
We bieden een breed assortiment producten. Naast traditionele broden zijn onze speciale broden en gebak bijzonder populair en onze producten staan bekend om hun lange houdbaarheid.
Ons assortiment koekjes gaat ook veel verder dan de bekende varianten. Een speltbroodje met volkorenmeel bijvoorbeeld, geeft je tussendoortje een gezonde bite.
We houden ons aan de reinheidswet en gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.