Martin Bräuer en zijn medewerkers in Reichenthal produceren elke dag vers brood en banket voor talloze verkooppunten. De ingrediënten voor de Bräuer bakwaren komen voornamelijk van producenten uit Oberösterreich - waaronder een aantal biologische boerderijen.
Wat is er sensueler dan een hap steengebakken brood dat ruikt naar koriander en karwij? Of een gebakje dat zijn delicate zoetheid op de tong ontvouwt? Bakken is een passie voor Martin Bräuer. Je kunt het voelen en proeven.
Natuurlijk vanMaar bakken is ook een verantwoordelijkheid. Waar groeit het graan dat tot meel wordt gemalen? Wat geeft het brood zijn mooie vorm? Natuurlijk bakker Martin Bräuer gebruikt ingrediënten uit Oostenrijk. Hij mengt het zuurdesem op dezelfde manier als zijn grootvader dat deed en zorgt ervoor dat het deeg lang kan rijzen.
Ma-vr: 6.30 - 18.00 uur
Zat: 6.30 - 12.00 uur
Wendt u zich voor informatie tot het contact.