Specialiteiten uit het Salzkammergut - het fijnste bak- en gazalwerk - honingzoete ontbijtkoek - handgeschepte chocolade - natuurlijk zuurdesembrood met bergkernpekel.
De regionale lokale leverancier werd opgericht in 1932 en wordt nu gerund door de derde generatie van Barbara Maislinger met veel energie en liefde voor het vak.
Vijf vestigingen - waarvan vier in het Inner-Salzkammergut (flagshipstore in Au bij Bad Goisern, Bad Goisern-centrum, Hallstatt en Obertraun) staan garant voor versgebakken kwaliteit.
Het assortiment omvat ook hartige zoete creaties, feestelijk gebak, geurige en exclusieve ontbijtkoek en de fijnste chocolade.
Laat je inspireren door deze meesterbakker en bezoek de website van bakkerij en patisserie Maislinger.
Zin in meer culinaire hoogstandjes? Dompel je onder in de verscheidenheid aan lekkernijen in de vakantieregio Dachstein-Salzkammergut. Bekend om zijn specialiteiten en geliefd om zijn gezellige sfeer - wij serveren met charme. Waar vind je de beste specialiteiten van de regio? Wat moet je gegeten hebben? Welke recepten kun je koken? Dit kom je allemaal te weten op onze culinaire pagina.
Beleef een 360° panoramatour door Bad Goisern aan het Hallstattmeer...
504 m
ParkerenWendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons op Pinterest Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
Maislinger Barbara