Een belangrijk aspect is het versterken en uitbreiden van de waarde van regionaliteit en kwaliteit in de regio.
Onze slachterij ontvangt de dieren van aangesloten boerderijen in de directe omgeving, zodat we de transportroutes zo kort mogelijk kunnen houden. Ons varkensvlees is uitsluitend regionaal kwaliteitsvlees van Oostenrijkse boeren uit Frankenburg en Waldzell. Varkensvlees is rijk aan vitamine B, veelzijdig en gemakkelijk te bereiden. Weelderige weiden, veel bewegingsruimte en intensieve verzorging door onze boeren zijn vanzelfsprekend voor rundvlees, dat we natuurlijk uit de regio Frankenburg en Salzkammergut betrekken. Rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kippenvlees enz. betrekken we van regionale producenten. Het vlees van hoge kwaliteit wordt door ons professioneel gesneden en kant-en-klaar aangeboden.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.