In onze bakkerij en filialen (Rosenau en Hauptstraße) gebruiken we alleen geselecteerde ingrediënten in ons brood en gebak.
Brood gebakken met natuurlijk zuurdesem in een steenoven Huisbrood | boerenbrood | zuurdesembrood | Tiroler boerenbrood uit de bergen (zeer aromatisch door geroosterde kruiden) | puur roggebrood | veel verschillende volkorenbroden (waaronder puur speltbrood) | rustieke donkere giabatta naturel, met olijven of gedroogde tomaten en nog veel meer...
Gebak Handgemaakte broodjes, traditionele zwarte broodjes en cobblerbroodjes, maanzaadbroodjes en hartige broodjes, Kornspitz, maïsbroodjes, aardappelbroodjes, pure roggebroodjes, kaasbroodjes en pizzabroodjes, pure speltbroodjes (heel goed voor mensen met een tarweallergie) en nog veel meer...
Gebak Topfengolatschen, Nussschnecken en Mohnschnecken | croissants | briochegebak (vrijdag is briochedag) | donuts met jam of vanillecrème (okt. - april) | op zaterdag serveren we onze heerlijke vlecht met maanzaad- en notenvulling | noten- of maanzaadstrudel en nog veel meer... Traditionele gebakjes en gebakken verrassingen Jaarafspraken gemaakt van witbrooddeeg met diverse toppings | Jaarafspraken gemaakt van briochedeeg met suiker of amandelen | Allerheiligen Striezel | Traditionele Kletzenbrot | Kerstkoekjes | Paaslammetjes en -konijntjes gemaakt van de lekkerste biscuit | Traditioneel paasbrood (Pinzen) en nog veel meer...
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.