De herberg en het restaurant Goldener Ochsen, in de 17e eeuw opgericht als slagerij in de wijk Gries, verwelkomt vandaag de dag nog steeds à la carte gasten. Eerlijke gastvrijheid, gezellige salons, een gastentuin direct aan de rivier de Traun in de zomer en authentieke gerechten zorgen voor uw welzijn. Echte ingrediënten worden bereid door echte mensen - halffabrikaten horen niet thuis in de Ochsenküche.
De traditionele Oostenrijkse keuken en regionale specialiteiten zorgen voor gezonde culinaire hoogstandjes.
Kinderen zijn van harte welkom. Feesten en partijen buiten de openingstijden door
Reserveren verplicht.
Ontbijt à la carte van het buffet
07:00-10:30
Restaurant en bar 11:00-23:00
Warme keuken:
Donderdag t/m dinsdag
17:00-21:00
Woensdag is een vrije dag!
Beperkt geschikt voor rolstoelen: deels hulp noodzakelijk. De maten voldoen niet of slechts gedeeltelijk aan de wettelijke ÖNORM.