Het pop-up restaurant "Soul im Litzlberger Keller" gaat extra lang mee en opent zijn deuren weer vanaf 1 juni 2023!
Deze zomer kun je je weer verheugen op een heel bijzonder culinair experiment. Het begint weer op 1 juni!
De jonge chef-koks achter het project zijn Antonia Schmiedleitner, Eva Schnabl en Moritz Schwenk. In hun tijdelijke restaurant willen ze vooral één ding: mensen blij maken met soul food. Ze gebruiken elementaire, eenvoudige producten om heerlijke gerechten te maken die goed zijn voor de maag, het hart en de ziel, misschien wel juist vanwege hun eenvoud. Samen koken is altijd al een droom geweest van Antonia Schmiedleitner, Moritz Schwenk en Eva Schnabl. Ze leerden elkaar kennen op de toeristische school in Klessheim en op de Mühltahlhof in Neufelden. Ze hadden al een tijdje het idee van een gezamenlijk pop-up restaurant, dat nu werkelijkheid wordt dankzij de steun van Kurt en Sandra Schmiedleitner van Litzlberger Keller in Seewalchen am Attersee. Zij stellen hun pand beschikbaar voor SOUL.
In de unieke ambiance van het historische restaurant kun je je weer verheugen op een zomer met lichte en moderne gerechten die "gelukkig maken". De drie jonge koks hebben de keuken stevig onder controle tot ongeveer eind oktober, wanneer de familie Schmiedleitner het weer in de gebruikelijke vorm overneemt.
PS: Naast moderne gerechten kun je je ook verheugen op tal van evenementen. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen op de sociale mediakanalen Facebook en Instagram.
Tafelreserveringen kunnen nu worden gemaakt door te bellen naar +43 7662 2312 of bezoek info@litzlbergerkeller.at.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.