Met onze Japanse keuken in het hart van het historische stadscentrum van Linz willen we een stukje Japanse traditie naar Linz brengen.
In plaats van fastfood zoals sushi aan te bieden, hebben we ons toegelegd op de kunst van het ramen maken, want het beste eten komt niet uit de snelle keuken. Daarom koken we onze traditionele tonkotsu soep minstens 16 uur voordat we hem aan je serveren om de beste smaak te krijgen. Onze zelfgemaakte noedels worden strikt volgens het recept van lokale Japanse meesters gemaakt. We geven prioriteit aan de kwaliteit en versheid van onze gerechten, en om dit te garanderen wordt zoveel mogelijk zelfgemaakt door meester-ambachtslieden.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.