De familie Eglseer is al sinds 1720 actief in het maal- en bakkersvak en is sinds 1884 thuis op de huidige bedrijfslocatie in Grubmühle!
Op 1 januari 2019 hebben Wolfgang en Ingrid het bedrijf overgedragen aan de 9e generatie. Stephan en Maria Eglseer zullen een brug slaan tussen traditie en moderniteit.
Het brede assortiment huisbroden, speciaalbroden, wit en zwart gebak, patisserie en het lekkerste gebak vormen de basis van het succes van de traditionele familie Eglseer.
Download nu gratis de mobiele app "hello again" en profiteer van talrijke voordelen van de loyaliteitsclub.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.