SPEK MET PERENMOUSSERENDE WIJN!
Niet ver van het Kräuterhaus in St. Wolfgang kun je beneden in de "Mieze Schindler" genieten van oude Oostenrijkse lekkernijen met een "fine drop", terwijl je boven in een vakantiewoning van een luxe vakantie kunt genieten. Een succesvol horecaconcept van Elizabeth en Ronald Eichenauer.
Terwijl op de bovenste verdiepingen van het weelderig en stijlvol gerestaureerde herenhuis luxe appartementen worden verhuurd, kun je in de oorspronkelijk ingerichte steeg pub genieten van een echt rustieke en stijlvolle maaltijd. Een mix van wijnbar en "spekboetiek" is waarschijnlijk de beste manier om het restaurant te beschrijven.
Hier kun je genieten van specialiteiten uit heel Oostenrijk, of beter gezegd uit "het oude Oostenrijk en zijn voormalige kroonlanden": exquise delicatessen uit Zuid-Tirol naast heerlijke regionale producten uit het Salzkammergut, zoals "Hallstatt prosciutto" van Zauner in Hallstatt - een Mangalitza prosciutto die een jaar lang in zout is gerijpt. Plus klassiekers zoals huisgemaakte Liptauer, "Erdäpfelkas" of "een echte Bratlfettn. Fijne wijnspecialiteiten uit Oostenrijk en Zuid-Tirol maken het assortiment compleet. "Persoonlijk ben ik vooral dol op het spek van Kofler, vergezeld van een glas "Puszta Libré". Maar een glas peer mousserende wijn bij het spek is ook een aanrader. Of allebei," lacht Ronald Eichenauer.
Overigens is "Mieze Schindler" een oude tuinaardbeienvariëteit die niet wordt geteeld voor de opbrengst, maar voor de smaak. De naam belooft zeker wat je hier kunt verwachten: alleen de beste kwaliteit.
Meer informatie op: facebook.com/miezeschindler1925
Rolstoelvriendelijk: er wordt niet voldaan aan alle wettelijke bepalingen van de ÖNORM. In principe is dit object geschikt voor rolstoelen en er is geen extra hulp nodig.