Wij geven onze degen de tijd om te rijpen! Zo omschrijft Gerhard Winkler de bedrijfsfilosofie van de Winkler bakkerij. Ervaren handen en een liefdevolle omgang met levensmiddelen zorgen voor de onvergetelijke smaak van Winkler brood en banket. Omdat wij uitsluitend op basis van eigen recepten bakken, ontstaat de onvergelijkbare smaak van het brood.
Oprichter en rolmodel Johann Winkler I opende de Winkler bakkerij en rokerij in 1898. Al voor die tijd werd er gebakken en gerookt (een gebruikelijke combinatie in die tijd) in wat nu de hoofdbakkerij is, maar deze werd eerst puur als bakkerij gerund door Johann en Anna Winkler. Later (1937) nam Johann Winkler II de bakkerij over van zijn ouders. Het traditionele recept voor "Opa Johann Brot", dat vanaf het begin van de meesterbakkerij is doorgegeven en verfijnd, is nog steeds gebaseerd op de ervaring van Johann Winkler I.
244 m
ParkerenWendt u zich voor informatie tot het contact.
wettelijke contactgegevens
Bäckerei Winkler GmbH