In de nieuwe uitbreiding, de Jaga Lounge, kunnen maximaal 36 gasten feestvieren in een smaakvolle ambiance van oud hout, Hallstatt keramiek en loden. Dineren in de Gamsfrack fauteuil is bijzonder fijn! Een videoscherm voor persoonlijke opnames onderstreept de sfeer van onze Jaga Lounge.
Onze keuken wordt door lokale boeren voorzien van rundvlees, varkensvlees en melk! Verse vis wordt geleverd door de visserij in Hallstatt. Wild komt rechtstreeks uit het bos naar onze keuken... onze chef is een jager.
Chef de Cuisine Alfred Vas en zijn team verfijnen de hoogwaardige producten tot unieke culinaire hoogstandjes - deze combinatie met attente service zijn de hoofdingrediënten van ons restaurant.
Wijn is poëzie in flessen: Hotel Sommerhof is echt een plek waar de liefde voor wijn kan worden gecultiveerd. De basis hiervoor is onze goed gevulde wijnkelder met druivensappen uit de hele wereld. Geniet van wijn die door kenners wordt aanbevolen: als gediplomeerd sommelier weet uw hotelier Manuel Wallner altijd welke wijn het beste bij wat past.
Keuken: dagelijks van 12:00-13:30 & 18:00-20:00
Beleef een 360° panoramische tour door het Gosau dal...
770 m
ParkerenWendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons op Pinterest Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
Wallner Manuel-Leopold