Volgens de traditie van het huis richten we ons vandaag meer dan ooit op originele deegbereiding, lange rijpingstijden en zachte handmatige verwerking van het deeg, zegt Gerhard Winkler.
Er worden uitsluitend producten en ingrediënten uit de regio gebruikt en verwerkt. We hebben immers een verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, maar ook tegenover de natuur. Onze leveranciers delen dezelfde filosofie met ons. In de bakkerij in Winkler worden alle bakwaren met de hand bereid en verfijnd. Dit zorgt voor de onmiskenbare smaak van een echt, natuurlijk voedingsproduct.
Als verdere steunpilaar hebben wij het Winkler Café opgericht, dat inmiddels een belangrijk onderdeel en aanvulling op ons bakkersbedrijf is geworden. De combinatie van moderne koffiehuiscultuur, vers brood & banket, geurige koffie en heerlijk zelfgemaakt gebak is het resultaat,
Zelfgemaakt gebak zorgt voor de vertrouwde en gezellige sfeer in onze Winkler Cafés.
Wendt u zich voor informatie tot het contact.