Onze traditionele boerenherberg zorgt al bijna twee eeuwen voor zijn gasten. Het "Rieblhaus" kreeg voor het eerst een horecavergunning in 1820 en in 1855 werd het overgenomen door Matthias Blank van Ganglgut zu Peiskam. In de naoorlogse jaren kregen de gasten hun zuurverdiende hapjes van de toenmalige waardin Josefa Hainbuchner, zelfs zonder rantsoenbonnen. Daarom werd ze tot op hoge leeftijd liefkozend "Pepi-Tant" genoemd door haar gasten.
Maria Hainbuchner runde de herberg vervolgens 20 jaar lang. Onder haar leiding werd er nog een eetzaal gebouwd en werden de bowlingbanen omgebouwd tot vier volautomatische banen.
De liefde voor de nuchtere keuken en het karakter van de dorpsherberg zijn sinds de oprichting van het restaurant altijd hetzelfde gebleven. Het is nog steeds het doel van de huidige eigenaars, Franz en Christine Hainbuchner, om de herberg te blijven runnen in de geest van hun voorouders met behulp van de expertise die ze hebben opgedaan.
Wendt u zich voor informatie tot het contact.