Een culinaire ervaring in een betoverende landhuissfeer
De oorspronkelijk bewaard gebleven kamers van het Landhaus zu Appesbach hebben gasten altijd verwelkomd in een intrigerende en toch ruime omgeving.
In het uitstekende restaurant of, afhankelijk van het weer, op het ruime terras kunnen zowel hotelgasten als daggasten genieten van het adembenemende uitzicht over het meer en de lekkernijen die chef-kok Thomas Höfler en zijn team bereiden. Met het grootste respect voor de producten uit de regio creëert hij unieke smaken en emoties - voor ontbijt, lunch of een elegant diner.
En wie nog dichter bij het water wil zitten, vindt zijn lievelingsplekje in de ontspannen strandbar. Regionale culinaire lekkernijen, klassieke longdrinks en fantasierijke cocktails worden hier in de open lucht geserveerd, direct op de steiger, terwijl je geniet van de zachte golven van het Wolfgangmeer.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.