Zoek
Zoeken
Sluiten

Friedlieb und Töchter

Linz, Oberösterreich, Österreich
  • Tuin voor gasten

Een warm welkom! Doe alsof je thuis bent, maak het jezelf gemakkelijk en kies iets lekkers van het menu en/of onze vitrine.
Je vraagt je waarschijnlijk af: Wie is die Friedlieb eigenlijk? Nou, de goede man is niemand minder dan de ontdekker van de alkaloïde die ons koffieliefhebbers zoveel plezier geeft, ons alerter en meer gefocust maakt, onze stofwisseling stimuleert en gewoon zo lekker smaakt in 's werelds bekendste en populairste culturele drank: cafeïne.Friedlieb Ferdinand Runge ontdekte het op aandringen van zijn vriend Johann Wolfgang von Goethe, en wie weet hebben we cafeïne wel te danken aan de vele verbazingwekkende werken van deze twee heren...

Hoe dan ook, feit is dat hier in ons café, dat al in 1555 voor het eerst werd genoemd als bakkerij, alles draait om de cafeïnehoudende cultusdrank, en daarom zien we onszelf als de ideologische dochters van Friedlieb. En we zijn hoe dan ook zusters in de geest! Maar genoeg woorden - we hopen dat je kunt voelen, proeven en zien dat Friedlieb en Dochters anders is dan het gebruikelijke alledaagse brouwsel.

We stoppen er hart en ziel, veel plezier, energie en enthousiasme in. We bakken en koken met verse en hoogwaardige ingrediënten, zoveel mogelijk regionaal en biologisch, maar altijd kritisch door ons bekeken, met de hand uitgezocht en bereid in onze eigen keuken. We gebruiken geen bakmixen of kant-en-klaar producten in huis, groot dochters erewoord!

Rustdag
  • Maandag
  • Zondag
  • Feestdag
Zaalinformatie
  • Indoor: 17 Zitplaatsen
  • Tuin voor gasten
Falstaff
  • / 91 Punten
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Geschikt voor met vrienden

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Friedlieb und Töchter
Altstadt 5
4020 Linz

Telefoon +43 732 220522
E-Mail hallo@friedlieb.at
Web www.friedlieb.at
http://www.friedlieb.at

Wij spreken de volgende talen

Duits

powered by TOURDATA