COLACRACKERS EN SPEKJAM".
De "Marmeladenkuchl" in St. Wolfgang verkoopt niet alleen frambozenzoete jam, zelfgemaakte relishes en vurige chutneys zijn ook klassiekers op de planken. Elizabeth Eichenauer - een echte Londense - is verantwoordelijk voor de Britse smaak van de winkel. Ronald Eichenauer is verantwoordelijk voor de regionale ...
Van spekjam tot barbecuemarinades, alle jams, chutneys en sauzen worden gekookt en bereid in de showkeuken in de winkel. "Klanten kunnen zien hoe onze regionale en internationale producten worden gemaakt," legt Ronald Eichenauer uit. "We gebruiken alleen regionale ingrediënten van de omliggende markten." Versheid en kwaliteit staan voorop bij de "Marmeladenkuchl", maar ook de creativiteit en internationaliteit van de producten spelen een grote rol. Veel gasten waarderen vooral de zelfgemaakte siropen zoals cola met fructose, limonade met tropisch fruit of de absolute favoriet, "spekjam!".Het brein achter deze recepten is Elizabeth Eichenauer. Wat in Engeland een lange traditie heeft en bekend staat als "bacon jam" is helemaal in in St. Een spread van spek, geroosterde uien en een beetje suiker - klinkt ongebruikelijk, maar smaakt hemels.
Probeer ook eens de kruidenmosterd en -azijn. Een gedicht! Alles wat in de winkel wordt gemaakt, kan ook worden geproefd. Dus als je hier komt, moet je een beetje tijd meenemen. Het loont de moeite ...
Rolstoelvriendelijk: er wordt niet voldaan aan alle wettelijke bepalingen van de ÖNORM. In principe is dit object geschikt voor rolstoelen en er is geen extra hulp nodig.