Moderne pubkeuken in de Bürger- & Heurigen Stüberl Pizza, pasta & antipasti in de Attwenger Stüberl & Brucknerstüberl (toegang via Grazer Strasse 13)
Als een van de oudste (gast)huizen in het dorp (sinds ongeveer 1440) werd het voor het eerst genoemd in een document uit 1618 als "Rastliche Gastgebsbehausung". In 1847 kreeg het de naam "Weinhaus Attwenger", naar de toenmalige eigenaar Johann Nepomuk Attwenger - leraar, herbergier en schoolvriend van Anton Bruckner. Tot op de dag van vandaag - na meer dan 400 jaar - nodigt het wijnhuis je uit om te vertoeven met heerlijk eten en fijne drankjes. De hoogste waarde wordt gehecht aan de versheid en kwaliteit van de producten, die met liefde met de hand worden bereid - dat kun je zien, ruiken en proeven! Regionale & seizoensgebonden producten zoals vis, geitenkaas, fruit, groenten, eend, eieren, ganzen, eekhoorntjesbrood, wild, ..., maar ook delicatessen & verfijnde specialiteiten van over de hele wereld staan op het menu. De meeste gerechten zijn glutenvrij en er is een goede selectie veganistische/vegetarische gerechten.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.