Een warm welkom!
De Mirellenstüberl werd geopend in 1986. Sindsdien hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze zelfgemaakte producten.
Hetvlees zelf is volledig afkomstig van de eigen varkens van de boerderij, die scharrelend op stro in de stallen worden gehouden. Het braadvlees wordt op de ouderwetse manier geroosterd, waardoor het braadvet ook zijn pittige smaak krijgt. Het spek wordt nog met de hand gepekeld en na 3 weken rijping gerookt in de eigen rokerij op zolder met beukenhouten stammen. De Leberkas wordt gemaakt van de beste ingrediënten en vlees, gesneden tot een fijn braadstuk en dagelijks vers gebakken. De kwark wordt volgens de boerentraditie langzaam verhit in de houtoven, zonder toevoeging van stremsel, voordat hij zich scheidt van de wei en kan worden gezeefd. Ook de aardappelkaas wordt dagelijks geperst uit verse aardappelen, waardoor hij zijn onmiskenbare smaak krijgt.
Verder worden ons zelfgebakken boerenbrood en huisgemaakt gebak, zoals donuts en cake, elke dag vers bereid.
De familie Reichinger (boerderij Hungerecker) en hun team wensen je een gezellig verblijf onder het motto "Snacken bij de boer".
Wendt u zich voor informatie tot het contact.