Onze ambachtelijke bakkerij wordt gerund door de 3e generatie en we zijn toegewijd aan onze traditie. Zuurdesem voor al onze broden! Het natuurlijke zuurdesem wordt alleen gemaakt met bloem en water en dan laten rijzen. Een methode die we al meer dan 80 jaar toepassen en nauwelijks veranderd is. Het geeft het brood zijn onvergelijkbare smaak en houdt het lang vers. Onze tarwedegen hebben ook een rijpingstijd van 20 uur en zorgen voor een bijzondere smaakbeleving. "Beleef brood bij bakkerij Enser.
🥐☕ Ontbijt beleven bij bakkerij Enser 🥐☕
Met wie wil jij ontbijten? Dagelijks tot 12 uur.
Elk ontbijt is inclusief 1 warm drankje
https://www.enser-baecker.at/fruehstuecken
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebookwettelijke contactgegevens
Café Bäckerei Enser