Wij zijn een familiebedrijf in Garsten bij Steyr - een biologische boerderij met een aangrenzend bekroond restaurant (15 punten van Gault Millau 2016).
Onze filosofie is om regionale producten van de beste kwaliteit te serveren, zo dicht mogelijk bij de natuur en seizoensgebonden.
Regionale, seizoensgebonden keuken, verkoop van biologisch rund- en lamsvlees van de boerderij, gastenkamers ingericht in typische regionale stijl, gezellige kleine salons, feestzaal voor maximaal 40 personen, bar en rookruimte, verder niet-rokersrestaurant
Producten van de boerderij verkrijgbaar tijdens openingstijden en biologisch rundvlees vooraf te bestellen op de data vermeld op onze homepage.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.