Wat is het belangrijkste ingrediënt voor goed brood?
Een mix van traditie en innovatie in combinatie met hardwerkende bakkershanden? Meel uit de buurt? Helder water uit de bronnen van het Innbachtal? Levendig, aromatisch zuurdesem? Zout en kruiden? Of is het belangrijkste ingrediënt voor goed brood tijd - en veel tijd? Om daar achter te komen, moeten we elke dag verder denken dan de bakplaat. Door na te denken over wat brood is. Waar het van gemaakt is en hoe het gebakken wordt. Wat veilig is om erin te doen en wat zeker niet. Wat je ervan maakt en wat je erop smeert. Waar eet je het mee. Hoe je het eet.
Want als belangrijkste basisvoedsel verdient brood gewoon niets anders.
Maandag tot zaterdag van 06:30 tot 12:00 uur
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 15:00 tot 8:00 uur
Zondag van 07:30 tot 11:00 uur
Gesloten op feestdagen
Bakker
Wendt u zich voor informatie tot het contact.