Zoek
Zoeken
Sluiten

Bäckerei-Café Nöhammer

Wallern an der Trattnach, Oberösterreich, Österreich

Wat is het belangrijkste ingrediënt voor goed brood?
Een mix van traditie en innovatie in combinatie met hardwerkende bakkershanden? Meel uit de buurt? Helder water uit de bronnen van het Innbachtal? Levendig, aromatisch zuurdesem? Zout en kruiden? Of is het belangrijkste ingrediënt voor goed brood tijd - en veel tijd? Om daar achter te komen, moeten we elke dag verder denken dan de bakplaat. Door na te denken over wat brood is. Waar het van gemaakt is en hoe het gebakken wordt. Wat veilig is om erin te doen en wat zeker niet. Wat je ervan maakt en wat je erop smeert. Waar eet je het mee. Hoe je het eet.
Want als belangrijkste basisvoedsel verdient brood gewoon niets anders.

Rustdag
  • Feestdag
Algemeen
  • Ontbijt
Specialiteiten

Bakker

Zaalinformatie
  • Indoor: 8 Zitplaatsen
Betalingsmogelijkheden
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner

Wendt u zich voor informatie tot het contact.

Contact & service


Bäckerei-Café Nöhammer
Welser Straße 4
4702 Wallern an der Trattnach

Telefoon +43 7249 43276
Mobiel +43 664 73537694
E-Mail office@noehammer.co.at
Web www.noehammer.co.at
http://www.noehammer.co.at

Contactpersoon
Hans Peter Nöhammer
Bäckerei-Café Nöhammer
Welser Straße 4
4702 Wallern an der Trattnach

Telefoon +43 7249 43276
Mobiel +43 664 73537694
E-Mail office@noehammer.co.at
Web www.noehammer.co.at

Wij spreken de volgende talen

Duits
Engels

powered by TOURDATA