Sabine en Franz Reitshammer bieden in de Mostheurigen Sagmeister in Jeging van vrijdag tot zondag van 15.00 tot 23.00 uur specialiteiten van hun eigen biologische boerderij aan, bijv. rundvleessalade of huiskalfsvlees van biologisch Angus rundvlees, goulashsoep (in de koudere maanden), Brettljause, Surspeckbrot, kaasbrood, Pofesen en apfelstrudel en nog veel meer. Rundergebraad of "Schweinsbratl in der Rein" (vanaf 6 personen) is ook beschikbaar op reservering. Drankjes die worden aangeboden zijn cider, mousserende cider, sappen en limonades, maar ook wijn en Baumgartner bier. Er zijn twee prachtige gastentuinen - een op de Mattigufer, de andere op de binnenplaats voor de ingang. Families, groepen en fietsers zijn van harte welkom. De lichte kamer op de bovenverdieping kan worden gehuurd voor evenementen - met catering (warm en koud) op aanvraag.
We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/mostheuriger.sagmeister
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.