De biologische bakkerij Stranzinger in Altheim staat ver buiten de regio Innviertel bekend om zijn vele soorten brood en grote assortiment gebak en suikerwerk.
Alle bakwaren worden nog steeds met de hand gemaakt en de meesterbakker en eigenaar zorgt ervoor dat alle ingrediënten uitsluitend uit de regio komen en biologisch gecertificeerd zijn. De hoge kwaliteit van de ingrediënten proef je natuurlijk terug in de Innviertler gebakjes. Gasten kunnen genieten van traditioneel gebak zoals heerlijke apfelstrudel of verse donuts in het eigen café van de bakkerij. Op verzoek levert de biologische bakkerij ook direct aan huis binnen een straal van ongeveer 15 kilometer.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.