Voor de hongerigen zijn er Kässpatzen, Pfandl`n gevuld met regionale gerechten of zelfgebakken brood uit de houtoven op zaterdag.
Een speciale traktatie op het menu, naast het heerlijke geroosterde varkensvlees, is de Gosinger char - probeer het maar eens!
Er zijn ook goede Wachau-wijnen en Hallstatt-bier van de tap.
De maaltijd wordt afgerond met zelfgemaakt gebak, zoals de bekende Powidl of Schokopofesen.
Na een stevige maaltijd raden we een korte wandeling aan over het thema- en sagenpad bij de Ewige Wand. De start is direct bij de hut.
Beleef een 360° panoramatour door Bad Goisern aan het Hallstattmeer...
De hut is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur
zondag van 10:00 tot 19:00 uur
maandag en dinsdag alleen open als het feestdag is.
Let op onze bedrijfsvakanties
11:30 - 19:30
Geroosterd varkensvlees, visgerechten, Gosinga char
Thuis koken, traditionele regionale keuken
Diverse hapjes en drankjes tegen verschillende prijzen.
780 m
Bereikbaarheid/routeDe hut is met de auto bereikbaar vanuit Bad Goisern via het dorp Lasern. Neem op de rotonde in Bad Goisern de afslag richting Lasern en volg de borden naar "Predigstuhl" of "Rathlucken Hütte".
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons op TikTok Bezoek ons op Pinterest Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
Rathlucken Hütte