Excursierestaurant met eigen visvijver Het gezellige restaurant biedt plaats aan 20 gasten. De nieuw gebouwde eetzaal biedt plaats aan 50 gasten en de panoramische tuin aan 70 gasten. Verder is er een rustieke evenementenschuur met 150 zitplaatsen gebouwd voor verschillende gelegenheden.
Vissen in de eigen visvijver van het hotel Vissoorten: regenboogforel, karper, meerforel, steur, char
Specialiteiten: Visspecialiteiten Huisgemaakte producten (boerenbrood, spek, rundvlees, forel) Thuis koken Regionale specialiteiten van de boerderij Avonden thuis Barbecue-avonden Stadsfeest
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.