Je vindt onze biologische bakkerij op het marktplein van Bad Zell, in het prachtige Mühlviertel. We bakken al brood sinds 1260. Naast de bakkerij bieden we een eigen banketbakkerij, een koffiehuis en heerlijke seizoensspecialiteiten uit onze fabriek, zoals ons NATURE ICE in de zomer.
Onze biologische producten worden gemaakt volgens recepten die al generaties in de familie zijn. We vinden het belangrijk om chemische smaakversterkers, bindmiddelen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen te vermijden. Ons streven naar kwaliteit geldt niet alleen voor de productie van brood en gebak, maar ook voor de klantenservice en de dagelijkse samenwerking binnen het bedrijf. Elke werknemer levert een belangrijke bijdrage aan het geheel. Net als bij brood bakken is de harmonie van de afzonderlijke ingrediënten belangrijk.
We kijken uit naar je bezoek!
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram