Sinds mei 2008 beheert het jonge, toegewijde team rond Christoph Held een van de populairste excursiebestemmingen in het Salzkammergut - de Siriuskogl in Bad Ischl met de Franz-Josefs-Warte (gebouwd in 1885).
Iedereen die ooit te gast is geweest in het prachtige restaurant Siriuskogl in het idyllische stadje Bad Ischl weet hoe gepassioneerd en creatief het culinaire ambacht daar wordt gevierd.
De 35-jarige restaurateur en chef-kok Christoph Krauli Held is een culinaire visionair en lateraal denker. In zijn restaurant, dat hij sinds zijn 21e runt met een jong en zeer toegewijd team, worden oude recepten en traditionele gerechten met moderne technieken en originele ideeën vakkundig omgetoverd tot hedendaagse lekkernijen. Seizoens- en regionale producten spelen een grote rol in de keuken van Held, die vaak internationaal op smaak worden gebracht en zo op reis worden gestuurd, maar op het laatste moment weer worden teruggebracht naar het Salzkammergut. Zonder uitzondering is alles huisgemaakt: het spek wordt direct gerookt bij de Siriuskogl in het bos, en een grote verscheidenheid aan ijs, waaronder klassiekers en ongewone smaken zoals asperges met witte chocolade, wordt met liefde gemaakt. In de keuken ontstaan voortdurend nieuwe ideeën en er wordt voortdurend gesleuteld aan recepten en deze worden verfijnd. De lat ligt hoog: alles moet anders zijn dan in andere restaurants. De gepassioneerde chef is ervan overtuigd dat verschillende processen af en toe fout mogen gaan zodat er iets nieuws kan ontstaan.
Sinds enige tijd geniet Christoph Krauli Held niet alleen bekendheid als veelgevraagde tv-kok in zijn eigen YouTube-programma "held&herd", hij is ook bekend van veel verschillende publieke mediaberichten. Het jonge, dynamische cateringcollectief van Siriuskogl is altijd blij om bezoekers te verwelkomen.
Een klein dierenverblijf, een avonturenspeelplaats en het zintuiglijke wonderpad staan ook garant voor onvergetelijke ervaringen voor onze jongste gasten.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.