Bekroond restaurant en terras aan het meer met uitzicht op de Mondsee De keuken van het bekroonde restaurant Lackner is een verfijnde mix van de Oostenrijkse en Francofiele keuken. De creaties van Martin Lackner zijn internationaal geïnspireerd en tegelijkertijd stevig verankerd in de Oostenrijkse keuken, rijk aan variatie en toch niet alledaags. Er worden geselecteerde regionale ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt, zoals wild uit de omliggende bossen, lamsvlees uit het Mondseeland en verse vis zoals Reinanke, char of snoek uit de naburige Mondsee. Een specialiteit: dry aged rundvlees van lokale runderen uit onze eigen rijpingsfaciliteiten. Het restaurant heeft een schitterende schat aan wijnen, die 's zomers en 's winters bij een constante temperatuur van 12°C worden bewaard in een oude natuurlijke kelder die diep in de heuvel is uitgegraven. Bijna alle wijnen zijn verkrijgbaar in de eigen wijnwinkel tegen boerenprijzen. Genieten is dus gegarandeerd en altijd vergezeld van het prachtige uitzicht op de Mondsee en de bergen van het Salzkammergut, zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras aan het meer met serre.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.