We koken uitsluitend met natuurlijke producten van boeren en producenten uit de directe omgeving. Een onvergetelijk culinair genot is niet alleen de Hallstättersee char in een zoutkorst, maar ook malse stukken lamsvlees of wild zullen het hart van elke fijnproever verrukken.
"...hertenbiefstuk en, als voorgerecht, gedroogd hertenvlees, hertennoten, karper en een knappe T-bone steak maakten de keuze niet gemakkelijk.
De Goiserer eekhoorntjesbroodschuimsoep was gewoonweg heerlijk, vol van smaak en aangenaam geurig, en de groene forel, gepocheerd en geserveerd met huisgemaakte spaghettini, liet niets te wensen over..."
volgens Gault Millau Gids voor fijnproevers, Karl Hohenlohe, pagina 233.
Beleef een 360° panoramische tour door Bad Goisern aan het Hallstatt meer...
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons op Instagram Bezoek ons op Pinterest Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
Willi Eberl